Вони зустрілися зовсім випадково. І відразу один одного довідалися. Начебто два роки минуло, в 20 років люди повинні змінюватися, а вони не змінилися. Вона може бути трохи пострайнела, а він трохи змужнів.
- Привіт, - вона сказала перша і посміхнулася. Хоча в душі все сжалалось, а щоки трохи порожевіли від збентеження.
- Привіт, - відповів він, не дуже то вірячи своїм очам. Вона була все та ж, як раз правильного росту, невелика, але гарної форми груди, талія на місці і кругла, але не товста попка, миле обличчя, волосся до плечі, така приємна на вигляд дівчинка. І одягнена як завжди, стандартні джинси кльош з низькою талією, обтягуючих топік і ніякого бюстгальтера.
- Ти що тут робиш, - запитала вона, як ніби не було цих двох років, коли вони не бачилися. Вона вже чуть чуть впоралася з собою, так, він був все так розмір члена само біса привабливий, все ті ж широкі плечі, красиво накочені біцепси, плоский і твердий на дотик живіт, блакитні очі.
- Ну взагалі я тут вчуся. А ти? - Він відповів і посміхнувся. І на щоках заграли ямочки. Вона відчула, що зараз задихнеться від бажання його торкнутися. Але тільки як? З чого вона взяла, що він взагалі радий її бачити? Адже вони розлучилися два роки тому і з її ініціативи.
- Я. .. мені ... мені потрібно в вашу бібліотеку, я читацький втратила, треба тепер всіх об'їжджати ... ти не підкажеш, де тут у вас ... - Вона вже не посміхалась. Боялася, що він зараз махне рукою в бік входу і скаже що-небудь з розряду - другий поверх на право. Але він не сказав.
- Я тобі покажу. Ходімо, - про ні увійшли в бетонну, трохи нереальне будівля факультету (в цьому місці можете поворожити якого ... підказка: мозайка над входом).
Вони йшли по нескінченних коридорами і мовчали. Вона прислухалася до його дихання і намагалася хоч як то вгадати, що він до неї почуває. Він слухав її легкі кроки і марно шукав причину її торкнутися.
- Прикольно тут у вас. Не те що у нас. Все таке велике. Пусте.
- Ну так це тому, що народу ще немає. Навчання не почалася ще.
- Ну тоді покажи мені що-небудь, - раптом сказала вона зі своєю нескінченно соромливою усмішкою, - має тут бути що небудь цікаве.
Він на секунду розгубився. Що може бути цікавого в навчальному заклад. Але відмовити їй було б теж нерозумно. Тим більше, що від думки торкнутися її, він вже давно перейшов до мрій трахнути її.
- Ну підемо.
пісі дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-14 01:50:56
Страница: 1