Він вирішив показати їй айдіторію. Ту саму, в якій так часто мріяв про неї. Коли вони увійшли в цю аудиторію номер 7, вона анітрохи не здивувалася. Як ніби це було найбільш логічним і правильним. З цікавістю оглянула йдуть в гору ряди парт, легко збігла на самий верх, оглянула від туди складну конструкцію дошки. Він залишився внизу і милувався як підстрибує її груди, коли вона підлозі скаче через сходинку у верх. Крізь тонку тканину було вібно, як напружилися маленькі, гострі соски.
- Іди сюди, покликала вона.
Він підвівся. Вона стояла біля вузького, схожого на бійницю вікна, і дивилась на пустир навколо.
- Прикольно, - вона обернулася і виявилася майже впритул до нього.
Він не витримав. Простягнув руку, погладив її по щоці. Вона на секунду завмерла, боячись поворухнутися.
- Я дуже сумувала.
- Я теж, він взяв її руками за голову, привернув до себе і поцілував. Спочатку обережно, лише в губи, а потім вже не соромлячись, взасос. Так щоб мова проникала в саму глибину, Вона вся обм'якла, відповідала на його поцілунки, тулилася до нього всім тілом. Крізь тонку тканину літнього одягу він відчував її груди. Ще хвилина, і його рука заскользіла по м'якому, гладкому півкулі. Він м'яв, гладив, трохи щипав сосок. Вона стогнала і вигиналася, благала, подумки, його не зупинятися.
Його член рвався назовні. Вона текла, як морозиво в жарку погоду. І не витримала першою.
- Давай прямо тут, а? - В її очах іскрилося таке бажання, що можна було порушити труп. Вона перша почала стягувати свої джинси. Він дивився, як повільно з'являється край її трусів. Теж звичних чорних стрнгі. Він встиг подумати поголена чи є у неї кицька, хоча це й не мало ніякого значення.
Вона стояла перед ним прикрита тільки тонкою чорною смужкою. Він торкнувся рукою її щілинки. Там було дуже тепло і волого.
Він відчув її запах. Сильний, терпкий, запах бажаючий жінки.
Він стягнув джинси і присів на краюшек парти. Вона опустилася поруч на коліна і взяла його член в рот. Такий великий, він зовсім не поміщався, а вона погано вміла сосоать. Тому вона просто намагалася по можливості його облизати і попестити мовою.
Вгору, вниз по стовбуру, навколо головки, взяти всередину глибше ...
- Встань, а то я зараз закінчу. Вона піднялася, він ще провів рукою по її грудях, помилувався на напружені, горді сосочки - повернись, - голос звучав трохи розмір члена хрипко, він ледве себе контролював. Вона слухняно повернулася. Він трохи нахилив її, відсунув трусики убік, засунув два пальці в її гарячу, поточну печерку. Вона трохи скрикнула і вигнулась. Він посміхнулася, все така ж туга.
Його член легко знайшов дорогу всередину. Вона знову скрикнула на початку. Він відчув як там все вузько, як гаряче, ледве стримався, щоб не вистрілити одразу. Але все таки стримався і почав трахкати її розмірено і спокійно, силою волі утримуючись на межі оргазму. - Бля, я ебу її, дівчину про яку я так довго мріяв, в цій аудиторії, де я так часто мріяв саме про це. Ще раз добре їй засадити. Його рухи не були ласкавими. Однією рукою він притримував її за талію, інший досить сильно м'яв їй груди. Але їй подобалося. Вона гостро ощущула кожен його рух, кожен міліметр його члена. Він почав до прискорюватися, то сповільнюватися.
голі малолітні дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-14 01:52:04
Страница: 1