Незважаючи на явне потепління весни цього року до ладу і не було. До середини квітня лежав сніг, який раптово стаял за якісь 10 днів і настала по істині літня спека. Годі й говорити, що навчання була останньою, про що ми думали в цей час. Якщо Ленка з Машков ще намагалися відвідувати лекції та семінари, то інші махнули рукою і понадіялися, що великий російський "Авось" як-небудь, та й витягне нас на сесії. Найчастіше всю нашу веселу кампанію можна було застати на фонтані в стані пиво-сонячного екстазу, наші обличчя спини і руки засмагли, і ми вигідно відрізнялися від блідих однокурсників, що не дозволяли розмір члена собі ухилятися від занять.
     Власне, той пам'ятний травневий четвер (чи це все-таки була п'ятниця?) Нічим не відрізнявся від попередніх трьох тижнів проведених біля стін рідного факультету. Ми сиділи на фонтані, поруч стояв початий ящик пива, сонце немилосердно палило наші згорблені над картами спини.
     Грали в буру. Серьога, Дімка, Танюха і я, Катька підглядала до всіх в карти і робила вигляд, що нікому не підказує, а ми в свою чергу робили вигляд, що не помічаємо її відчайдушних підморгувань. Я безсовісно вигравав, що призводило в сказ нашу королеву.
     - Ні, ну явно шахраює! Я просто поки що не можу зрозуміти в чому, але це очевидно! Не може ж тобі так відверто форт весь час! - Обурено вигукнула Танька.
     - Це все тому що Тошка ніхто не дає, - зауважив Дімка, зосереджено дивлячись у свої карти.
     Тут вже я обурився:
     - Нічого собі!? А ти то звідки знаєш? Ти що мені свічку тримаєш?