Так по тобі видно. У тебе на лобі написано "мені ніхто не дає".
     - Якщо в мене це на лобі написано, то цікаво що ж написано в тебе? Дай мені хоч хто-небудь я ще незайманий?
     - Ні-і, - Дімка мрійливо посміхнувся - у мене написано "я вчора провів незабутню ніч в компанії з двома сестричками.
     - Що-о-о-о? - Хором відгукнулися ми
     - Ну-ка давай дон Жуан, розповідай - зажадала Танька.
     - Та чого тут розповідати. Ну познайомився я вчора в клубі з одного, вона говорить підемо до мене в мене родаки вдома немає. Ну я че, я й пішов. Родак-то дома дійсно не було, зате була її сестра. Загалом, слово за слово, чарка за чаркою так і вийшло.
     -Нда ... - А, що я ще міг на той відповісти? У мене сексу не було вже тижнів три, з тих пір, як я абсолютно п'яний завалився до общажних дівчатам.
     Хвилин п'ять ми шльопали картами в повній тиші. Було помітно, що на всіх нас справила враження Дімкин сповідь. Вже не знаю що думали наші пані, але особисто я йому заздрив.
     Мовчання як завжди перервала Танька. Діловито поправивши ліфчик (а роздягання до пояса і публічне загоряння вже увійшло у нас в звичку), вона безапеляційним тоном зажадала:
     - Так, з Дімкой все ясно, тепер давайте ви коліться коли де з ким ви в останній раз трахкалися!
     Серьога в подиві підняв на неї очі:
     - Прям так і доповідати чи що?
     - Ну так, а що, що ми дівчинки тут чи що? Давай розповідай мені шалено цікаво! - Та вже переконувати наша зірка вміла.
     - Ну припустимо позавчора, з одного дівчиськом з общаги:
     - Я її знаю?
     - Навряд чи. Вона з біофаку.
     - Ясно, тепер ти Тош.
     - Не ну а чого я відразу? Хай он Катька розповідає, та й ти теж не мовчи, - вправно і невимушено викрутився я.
     - Я не пам'ятаю коли це було в останній раз - не менш вправно ніж я парирувала Катька.
     - Угу, так я і повірив.
     - Чесно! Я не знаю було чи ні, а якщо було, то вже точно не пам'ятаю з ким: Ми тоді так напилися.
     - Ну ти даєш мати. Це ж треба ж так:
     - Буває. Голодна була, сили не розрахувала. Ну а ти Танюха, що мовчиш?
     - У мене було в понеділок з одним моїм приятелем з інет тусовки. Все. Або ви хочете подробиць?
     - Та ні спасибі рідна, нам Дімкин розмір члена подробиць вистачило, - ну не міг же я сказати, що мрію почути як саме це відбувалося? Звичайно не міг. Адже  їм тільки покажи, що тобі цікаво - відразу на шию сядуть.
     Танька ледве помітно надулася, було видно, що вона чекала іншої реакції:
     - Гаразд, - сказала вона, - тепер ти колись.
     - Нуууу: допустимо це було тиждень тому.
     - Тиждень? Дивно, тиждень тому ми святкували день народження в гуртожитку і всі дружно заснули у Льохи в кімнаті, щось я не пригадую, що б хто-то "ворушився". - Танька нахмурив лоб і єхидно примружилася.
     - Значить, за день до цього, або наступного дня. Чорт візьми яка тобі різниця!
     - Хехе Дімон, а ти схоже був правий, - посміхнулася вона - ладно не важливо, не ображайся Тош, я ж не зі зла, так, підтримати бесіду.
     - Те ж мені знайшла тему - буркнув я.
     Тема була закрита, але неприємний осад залишився. Я міг мільйон разів повторити, що вони все вигадали, і що нічого у них не було, але це втішало слабо. Я - красень чоловік, в самому розквіті саме тих самих сил, сама привабливість і чарівність і так далі і так далі. І що ж? А нічого. Я так засмутився, що абсолютно перестав стежити за грою і незабаром програвся в пух і прах. Пиво теж підійшло до кінця і народ став потихеньку відвалювати. Спочатку понеслася на крилах вже не знаю чого Танька, як ніби мимохіть згадавши, що її Інтернет приятель вже весь знемігся без споглядання її неземної краси. Потім пішли Дімка з Серьогою, добре що не знущалися просто сказали, що їм пора і все тут. У результаті ми залишилися удвох з Катька.
     - Ти теж куди-небудь поспішаєш? - Запитав я трохи різким тоном.