До речі немає, і нічого зганяти на мені своє незадоволене лібідо!
- Вибач, че-то я дуже близько взяв до серця ці наші сексуальні одкровення.
- Нічого страшного. Краще скажи, в тебе гроші є? А то у мене тільки полташ, а пиво скінчилося, якщо ми з тобою тут ще сидіти збираємося то треба сходити за добавкою.
Я порився в кишенях і дістав пачку зім'ятих десяток:
- Думаю нам з тобою на пиво вистачить.
- Слухай, а може ну це пиво? А то з нього не набігає. Давай горілки купимо.
Зізнаюся, я оторопів. Катька, звичайно, пила дай боже, але одна справа в галасливій компанії, інша справа, коли це відбувається практично наодинці. Я ту ж висловив своє негативне ставлення до її пропозицією:
- Давай!
Швиденько збігав за горілкою і дзвіночком, ми знову поставили наші дупи на фонтан. Так як говорити особливо не хотілося, то ми не придумали нічого цікавішого ніж почати грати в дурня на роздягання, але щоб гра не закінчилася дуже швидко ми вирішили, що виграв має право одягнути розмір члена одну річ назад. Таким чином ми розтягнули гру аж на дві третини пляшки, потім якось непомітно майже гола Катька опинилася на моїх колінах, а її губи опинилися в небезпечній близькості від моїх. Не можу сказати, що пам'ятаю всі подробиці подальшої ідилії, а так само великої Одіссеї під назвою "повернення мене улюбленого додому", знаю лише, що прокинувся з досить хворою головою, але щасливим усвідомленням того, що моє утримання закінчилося.
Після, увійшовши в аудиторію, я насамперед відшукав очима Катю і за її зніяковілому погляду зрозумів, що не я один пам'ятаю, що саме вчора відбулося. До нещастя наш обмін поглядами був перехоплений пані всюдисущої.
- Таааак. Це те про що я думаю? - Тоном скривдженої матері запитала вона.
найкращі голі жінки фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-14 01:58:48
Страница: 1