Про що ти ластівка? - Як можна небрежнее запитав я.
     - Все зрозуміло. Зустрілися дві самотності. Не, ну я все розумію, але надягати щось неонові значки, на яких величезними літерами написано "ми вчора переспали" навіщо?
     Я мимоволі глянув на свій светр. Як і слід було очікувати ніякого значка я там не помітив:
     - Танька, це не твоя справа. Іди лісом!
     - Значить я права! - Вона радісно посміхнулася, і показавши всім свої виглядом, що бачить нас наскрізь віддалилася на перекур.
     Я полегшено видихнув. Все таки вона може дістати будь-кого і моє щастя, що я так легко відбувся. Підійшовши до Каті і трохи потоптавшись на місці я все-таки запитав:
     - Я сподіваюся, ти не шкодуєш?
     - Ні, а ти?
     - І я ні. Мені сподобалося.
     - Мені теж.
     - Тоді може повторимо? - І звідки у мене взялася нахабство не знаю.
     - Я за. Тільки я думаю мені доведеться все розповісти Танька, вона з мене живою не злізе поки не дізнається всі подробиці.
     - Та ну і фіг з нею, розповідай, мені все одно, - ось такий я добродушний чоловічок.
     - Ну й добре, - посміхнулася Катя і ніжно поцілувала мене в губи.
     І ми повторили, цього разу на тверезу голову, потім повторили ще раз і ще. Коли розпочалася сесія, ми оселилися у Каті в квартирі, яка звільнилася від старшого покоління у зв'язку з початком дачного сезону.
     Не можу сказати, що я закохався без пам'яті, розмір члена ні, мені просто було дуже добре. Мені було комфортно, і цей комфорт був для мене дуже важливий. У такому радісному настрої і завдяки Катькиной наполяганням я на диво добре здав сесію і зі спокійною душею поринув у радості постійних стосунків. У цьому приємному напівзабутті я провів все літо і прокинувся тільки напередодні нового навчального року.