Як-то раз мене однокурсниця попросила зробити реферат. Не те, щоб у нас відносини якісь дружні були або добрий я був ... Просто я всім їх робив. Не за просто так, зрозуміло. Але взагалі-то дешево. Реферат як реферат, майже на п'ять годин роботи.
     - Ти знаєш, мені цей реферат ну дуже потрібен ... - Це вона каже, коли я гроші попросив за роботу.
     - Логічно. Інакше навіщо б ти його запросила? Я взагалі-то поспішаю.
     - Ну, ти розумієш ...
     - Ні.
     - Ну, у мене грошей зараз немає ...
     - Слухай, я ж тобі казав, скільки він коштує. 200 р. - не такі вже й великі гроші. У батьків запитай. Або позич у кого.
     - Ну будь ласка ... Андрій ... Батьки мені точно не дадуть ... Я поверну ...
     - Угу. Повернеш. Був я колись добреньким, всім вірив. Тепер, мабуть що, і аванс брати буду.
     -...
     Блін, вже і сльозу пустила. Вона мене що, за дурня тримає? Ніби я не знаю, з якою легкістю у дівчаток це виходить.
     - Немає грошей - так відпрацюй. Я не проти.
     - А як?
     - Відомо як.
     - Ах, ти! - Ти дивись, і сльози висохли. Секунди не пройшло.
     -...
     Щось мовчання почало затягуватися. Але, у всякому разі, заспокоїлася. І дивиться якось ображено. Цікаво, що буде? Проте від думки, що Оксана вирішить розплатиться розмір члена власним тілом, я був дуже далекий. Зараз обурюватимуться небагато, та й віддасть гроші. Напевно ж просто торгується. Що б в дівчини на зразок неї, та пари сотень не знайшлося? Ха!
     - Гаразд.
     - Ну, давай, чого чекаєш?
     - Ну вже ні, тут я точно не буду!
     - Еее ... . - У мене марення і дах поїхав, або вона має на увазі віддатися мені тут і зараз? Гм ... Пряме запитання, - у тебе вдома? . .
     -... сьогодні батьків не буде. І не забудь реферат. Після восьми, добре?
     - Гхм. По руках.
     Ну ні фіга собі! Вухам не вірю. Ось і кажіть після цього про ніжних і романтичних створінь. Може, я їй сподобався? Або просто блядь? Начебто не схоже. Ні те, ні інше. Втім, хто їх розбере. На Тверську зроду не ходив, поняття не маю, як вони виглядають.

Проте вже вісім. Щось я на стіну задивився. Хоча візерунок на шпалерах досить нудний і сірий. Мдя. Так, треба збиратися. І якось заховати стояк. А то перед перехожими незручно.
     - Я до друзів в общагу. День народження справляти. Напевно, до завтра. - Як не сумно, живу я, як і раніше з батьками. Хоча і з відносною свободою.
     - Тільки до крокодилів не напивайся. - Так, ліберальні вони в мене. Іноді навіть дивно, чого такий сором'язливий вийшов. І в салат навіть жодного разу не падав.
     Чому всі на мене так дивно дивляться? Футболка на випуск, ніби не видно ... Чи це просто параноя? Хм ... Якщо тверезо вдуматися і одягнути окуляри - схоже, все-таки здалося. Але безглузда посмішка з фізіономії спадати як і раніше не збирається. Ну й добре.
     Скосивши на бабусь біля під'їзду, квапливо пройшов-пробіг на п'ятий поверх. Оксанка в домашньому халатику - бог ти мій, це перевершило всі мої очікування! Каштанові волосся розпущене зі звичного хвоста і чудово густою гривою падають на плечі, зелені очиська наче виблискують, тонка ручка акуратно відсуває мене з дороги і закриває двері. При цьому гнучкому русі "декольте" халатик збільшується, зрушуючи, і погляд зголоднілого звіра, разюче гнучко зігнувшись, примудрився вгледіти не тільки світла пляма на місці відсутнього бюстгальтера, але і темний сосок на вершині горбка, так вдало вписалася в мою долоню ... Плюх! Це дісталося моїй руці, що почала діяти за своєю хентайна волі. Але в голові трохи прояснилося. У всякому разі, на відклеювану скривджену спину дивився вже трохи осмисленою.