Небагатий досвід і тримісячне утримання (навіть після порнушки) - так, на мачо я не тягну. А хотілося б все ж таки не вдарити в бруд. Сказати там що-небудь розумне ...
     - Ну, ти е-це ... Все ж р-одно ж ... Ну ... еее ...
     - Черевики зніми, якщо не хочеш потім підлоги мити, - і якраз перед моїм носом закриваються двері. Ось і сказав. Хоч щас у Книгу Великих Висловів. Добре хоч по лобі не отримав - двері на вигляд досить міцна ...
     Після паузи, пом'явшись, просовує голову всередину. Халат висить на спинці стільця, але самої героїні розповіді не видно. Промаргіваюсь. А, ну так ... Ліжко. Звідти з тіні - світло вимкнений і тільки крізь щілину в закритих шторах проблискує золотисто-червоний промінь призахідного сонця - на мене витріщаються зелені вогники. Я такі тільки у кішок раніше бачив.
     Заходжу, згадую, що треба закрити двері і роздягнутися. З першим виходить "на ура". З другим виникли деякі проблеми, але, виконавши кілька вправ зі стрибків на одній нозі і затримавшись перед останньою деталлю одягу, з честю впорався і з цим завданням. Стояк вже не мучить. Треба ж як. Нахиливши голову, дивлюся на "молодшого братика". Ознак життя як і раніше не бачити. Забавні часом фокуси викидає молодий і здоровий організм. Треба терміново це лікувати. Інакше сьогодні мене буде чекати тільки велике фіаско замість блаженної ночі.
     Крок вперед і повільне підняття легкого покривала. Під ним відкривається темне, засмагле тіло і дві руки. Руки перебували явно не на місці. Вона що, незаймана чи що? Ще й одружитися доведеться ... Ні, стоп, до біса песимізм. Все добре. Все добре. Одна з рук, та, що вгорі, швидко піднімається і повертає покривало на колишнє місце. Але досить повільно, щоб мізки без особливих розмір члена міркувань перемістилися в нижню голову і змусили зробити майстерні кидок з поворотом. Квапливий поцілунок вліпив кудись в область підборіддя, руки судорожно шарили по чужому, бархатисто-м'якому тілу ... Слабкий опір було моментально зламано і поки права м'яла груди, відчуваючи гострий клинчик соска, пальці лівої ковзнули по вологій міжгір'ї губ. Великий палець, заплутавшись у легкій кучерявою зарості ніяково сіпнувся, вириваючи кілька волосин. Оксана зойкнула і сіпнулася, мимоволі затолкнув пару пальців в тугу дірочку без перешкод. Вже ні про що не думаючи від перезбудження, я ткнувся своїм вже дерев'яним кілком в таку зручну печерку. Вже йдучи рука зачепила сховався в складці горбок і мене буквально вбило в себе вигнувшісь тіло Оксани. Якимось дивом мої губи знайшли її відкритий рот, впившись вже майже справжнім поцілунком.
     Вже не пам'ятаючи, що потрібно якось обережним, з силою притиснув її голову і зім'явши пружну натреновані попку, засовався второваною стежкою з усією швидкістю, на яку був здатний ...