Іноді шкодуєш, що тобі не сорок або більше. Конвульсивні смикання розрядки пішли майже негайно. Мабуть, я розумію дівчат, які з презирством ставляться до молодих і недосвідченим хлопцям. Навіть ця скромниця, яка взагалі-то повинна була задовольняти мене, невпевнено почекала, рушила пару разів і не відчувши очікуваного, здивовано подивилася мені в очі. Навіть образи ще не було в цьому погляді. Одне нерозуміння.
     Нечленороздільно хрокнувши, я відвалився розмір члена і гримнув рядочком на ліжко. Прикрив очі ліктем і почав медитувати. Я ж і не збирався її задовольняти, я просто отримав покладене реферат. І взагалі, я ж скільки терпів. Ну, не витримав, ну, буває, нічого не поробиш ...
     - Ти реферат приніс? - Сухот її голосу позаздрила б Сахара із Калахарі. Ой, мамо, це ж треба було так!
     - У пакеті, в коридорі, - головне, це випромінювати спокій і впевненість. Ось зараз відпочину і по другому ...
     - Піду підмити, - і віддаляється шльопання босих ніг.
     Схоже, фішка не пройшла ... Хріновий з мене актор. Статевий гігант - тим більше. Продовження, судячи з тону, я дочекаюся тільки завтра, та й то - виключно в глузливих перешіптування по кутах. Тепер у мене буде нове прізвисько. Що-небудь на кшталт "кулеметника" за мотивами відомої тупий американської підліткової комедії! Диявол, ну невже не можна було тримати себе в руках, петтінгом там яким-небудь зайнятися, рукою її задовольнити або мовою там ...