Свєта, введи його.
     Він розсунув її статеві губи і знову доторкнувся до заповітного входу своєю голівкою. Нерви його були на межі, він готовий був кінчити в будь мить. Світла, зрозумівши, що він хоче від неї, взяла його стовбур в руку і направила його в свою піхву, він увійшов до неї, і практично відразу вперся в її незайману плевру. Одним різким поштовхом він загнав його до упору, покінчивши з її невинністю в одну мить, Світлана тихо зойкнула і затихла, зробивши два рухи, він вийняв член, і скінчив їй на живіт. Свєта була розчарована.
     - Светик, не переживай просто в мене довго не було жінки, тому я швидко закінчив, зараз я трохи відпочину і відправлю тобі задоволення.
     Діма ліг на бік і подивився на Світлану. Вона лежала на спині і йому було видно всі вигини її молодого тіла. Не витримавши, його руки почали мандрівку за її промежини. Світла знову відчула приплив бажання і почала рухатися в ритмі його руки, тихо постогнуючи та прікусивая нижню губу.
     Через деякий час, побачивши звивалася розмір члена через дії його руки Свєту, Діма знову порушила і, прибравши руку, обійняв цю порожнє місце своїм членом. Світла стала стогнати ще сильніше, коли він почав свої рухи. Трохи піднявши, він схопив її за сідниці і став насаджувати її на свій член, руху його з кожним разом все прискорювалися. Його яйця шльопалися про її попку, Свєтіна печерка була рясно зволожена її виділеннями, через що кожного разу коли він входив до неї лунали хлюпає звуки.
     - Тобі добре?
     - Так, Дімочка продовжуй я хочу тебе.
     Він продовжував свої рухи, поки Світла прогнувшись і вчепившись у нього руками, не відчула свій перший оргазм. Слідом за нею заричавши, скінчив і Діма. Знесилений і стомившись, вони вирішили відпочити, обнявшись, вони заснули: