А Серьога безцеремонно змусив її стати на коліна і відтягнувши гумку шорт виставив їй в рот свій член. І Оленці ні чого не залишалося як покірно взяти в рот егохозяйство і постаратися його задовольнити. Отже Леночка взяла в рот цілком член Сергія і прикривши глазаі початку йому смоктати, стимулюючи його яйця рукою. Ох як мені поплатиться за це ця "солодка парочка", зловтішалися Леночка, старанно обхопивши своїми губками Серьогін член. Серьога постогнував отудовольствія. Він поклав руку Оленці на голову розмір члена злегка підштовхуючи її глибше заковтувати його член. Спочатку він стояв спокійно, дозволяючи Оленці самої обробляти язичком і губами його стовбур. Раптом Серьога стиснув руками її голову і почав рухати своїм тазом, вганяючи в її ніжний ротіік свій скам'янілий член. Він почав буквально трахкати її в рот. Леночка намагалася чинити опір, але Серьога був невблаганний. Він міцно тримав Леночкіну голову руками і ссілой всажівал їй у рот. Вганяв різко і глибоко, такчто  його яйця молотили Оленці по підборіддю. Серьога хрипів і примовляв: Яка ти класссная хуесоска! Як мені подобається ебать тебе в твій ніжний ротик. Леночка відчула, що від цих слів він сам став сильнішим заводитися. Його і без того твердий член просто скам'янів, а рухи стали все сильніше і глибше.
     - О, як давно я мріяв виебать тебе в твій прекрасний ротик. Такі ніжні губки і так старанно працюють. Ти така краса. Леночка від його слів почуствовала жар в низу живота. Її трусікіінамоклі від бажання, вона вже майже забула з якою метою прийшла і готова була займатися сексом з ним вічно. Серьога сам себе підганяв грубими словами, щоб швидше закінчити. Але не тільки для цього. Він хотів привчити Оленку до такого звернення, щоб вона стала його власністю. Щоб він міг її ебать в будь-який час коли захоче.