Раптом двері в роздягальню відчинилися і увійшов той самий Васька, якого Леночка мала намір провчити. Він застиг на порозі в нерішучості. Але тут же прийшов в себе і з пожадливі усмішкою став спостерігати. Серьозі дуже сподобалося, Васькіна реакція. Тепер точно всі пацани будуть заздрити. Серьога навмисне повільно почав рухати тазом, щоб Васька міг все поспостерігати. Серьога підморгнувши Васьці сказав: добре смокче шлюшка. Васька не відводячи очей від леночкіна ротика. У нього теж уже встав і явно було видно, що він не проти приєднатися. Леночка почула, що хтось увійшов і спробувала вирватися. Ленчка не бачила хто це був. Серьога не послабив хватку і почав ще сільее ебать її в рот примовляючи:
Зараз ми тебе будемо на пару ебать.
Леночка в жаху намагалася вирватися, вона зовсім не була готова до групової оргії. Але руки Сергія міцно вп'ялися їй у плечі не даючи їй шансу вирватися. Васька похабно хихикаючи витягнув член і почав дрочити, наближаючись до леночкіной Попков. Леночка стояла на колінах її попка ледве була прикрита спідничкою. Васька жадібно витріщився на її стегнами, зупинився біля неї продовжуючи дрочити. Він присів і став вільною рукою лапати Оленку за стегнами, просунув їй руку меджу ніг і став досліджувати леночкіни трусики.
- Ого, вимовив він
- Та в неї труси наскрізь промокли.
Пора ебать повію.
Леночка тільки поьголосу зрозуміла, що зайшов Васька, той Васька, якого з його подружкою, вона і хотіла провчити. Вона з последніхбсіл сіпнулася намагаючись вирватися.
Серьога посміхнувся:
- Облиш її труси мені, давай поебі її в рот. А я займуся її дупою.
Серьога вийняв хуй з рота Оленки. Його хуй був вимазаний леночкіной помадою.
- Ось лише повія, підморгнув він Васьки.
- Смокче просто супер, цікаво як ебет.
Він трохи поддрачивая однією рукою свій член, другий ривком змусив Оленку встати з колін. Грубо схопивши її за волосся, він змусив її нахилитися. Він повернув її дупою до себе. Леночка рухалася як уві сні. Вона чуствовала себе приниженою і розтоптаної, вона своїм велінням розмір члена підтвердила слова Леськи, яка при всіх назвала її повією готової смоктати всім підряд. Сльози капали з її очей. Васька тримав хуй в руці і розмахуючи ним рушив їй на зустріч.
- Ну повія, щас я теж виебу тебе в рот.
Він підійшов до неї і почав лупцювати хуем її по губах. Леночка безвольно спробувала ухилитися.
-Ну що блядь, будемо тебе в рот ебать. Та права була моя Свєтка, сказавши, що тебе вже вся пацани в школі переебалі, а тобі все мало.
Він схопив її однією рукою за волосся і притягнув її голову до свого хую.
- Сосі блядь, а то проткну тобі рота.
Серьога похабно гогоча задер Оленці спідничку, схопив її трусики і потягнув вгору. У Оленки були біленькі стринги, які вже наскрізь промокли. Трусики натягнулися в тонку нитку і врізалися Оленці в пізденку. Іншою рукою Серьога почав лупцювати Оленку по дупі.
15 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-14 01:36:38
Страница: 1